Städning för hemmet

Vi är experter på att göra rent och snyggt så låt oss hjälpa dig i vardagen.

Det ska vara enkelt och roligt i vardagen

Ofta är det svårt att hinna med alla måsten och dagarna känns för korta.

Vi hjälper gärna till att lösa vardagspusslet.

Vi erbjuder regelbunden städning, flyttstäd, fönsterputs och övriga städtjänster.

Veckostäd

När tiden känns som en bristvara och vardagen är svår att få ihop, låt oss experter hjälpa dig. För bästa möjliga service bokar vi ett förutsättningslöst och kostnadsfritt möte för att skräddarsy er städning på bästa möjliga sätt.

 

Boka ett kostnadsfritt möte

Flyttstäd

Med vår flyttstäd kan du koncentrera dig på alla andra delar som kommer med en flytt. Vi lämnar garanti på vårt arbete. Återkom gärna så snart som möjligt så att vi kan boka in den tid som passar er bäst. I samband med bokning kommer vi överens om det praktiska och överlämning av er nyckel.

Boka ett kostnadsfritt möte

Storstäd

Ibland vill man ha det lite extra rent i sitt hem och då är storstädning det givna valet. Våra experter gör ordentligt rent i varje rum från golv till tak. Ofta är fokus på kök och badrum men det är du som bestämmer och i samband med bokning gör vi en prioriteringslista. Minimumbokning för en storstäd är 8 timmar.

Boka ett kostnadsfritt möte

Fönsterputs

Många ser behovet av att putsa fönster men momentet skjuts ofta upp på framtiden. Med våra professionella fönsterputsare tar vi effektivt bort smuts och stänk med ett resultat där det nästan är svårt att se om det finns en glasruta eller inte.

Boka ett kostnadsfritt möte

Boka in ett möte med oss

Rent & Fint är det personliga och kompletta alternativet för att underlätta för dig i din vardag. 
Våra erfarna medarbetare ger dig en innehållsrik och trygg hjälp, oavsett vad det gäller.
Kontakta oss redan idag!
Kontakt

Nastagatan 22
702 27 Örebro

Mån - Fre 08.00-16.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Rent & Fint är det personliga och kompletta alternativet för att underlätta för dig i din vardag. Våra erfarna medarbetare ger dig en innehållsrik och trygg hjälp, oavsett vad det gäller.
Copyright © 2024 Rent & fint, en del av Aspen Städ & Service AB
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram