Kategori:
Datum: maj 22, 2023

Gruppledare Städ

Gruppledare Städ

Vi har en stark tillväxt och har tydliga mål att växa under de närmaste åren och är idag ett 40-tal medarbetare sysselsatta inom hemtjänst, städ och service. Företaget utgår från ändamålsenliga lokaler på Nastagatan i Örebro.

Är du en driven person med talang för arbetsledning och relationer? Är du också intresserad av att ta nästa steg i karriären? Då kan Aspen Städ & Service erbjuda tjänsten för dig! Tjänsten innefattar städ och vägledning och stöttning av kolleger. Det är viktigt att du kan läsa, skriva och prata det svenska språket. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av yrkesmässig städning.

B-körkort är en självklarhet. För mer information om tjänsten kontakta gärna oss på 019- 25 58 00, maila din ansökan till ansokan@aspenpartner.se. Urval och intervjuer sker löpande

Andra lediga tjänster

Kontakt

Nastagatan 22
702 27 Örebro

Mån - Fre 08.00-16.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Rent & Fint är det personliga och kompletta alternativet för att underlätta för dig i din vardag. Våra erfarna medarbetare ger dig en innehållsrik och trygg hjälp, oavsett vad det gäller.
Copyright © 2024 Rent & fint, en del av Aspen Städ & Service AB
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram